english farsi
دوشنبه, ۱ آبان ۱۳۹۶


همکاری دولت و بخش خصوصی زمینه ساز رونق حوزه ی صنایع غذایی

شناسه خبر:6920
شنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۸
چاپ پست الکترونیکی
این مورد را ارزیابی کنید
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (No Ratings Yet)
Loading...Loading...
photo_2017-09-03_13-16-30

نهمین نشست کمیسیون کشاورزی اتاق بازرگانی زنجان با حضور جمعی از مسئولان و فعالان این حوزه به منظور بررسی عدم کنترل و نظارت بر فعالیت واحدهای فاقد پروانه , هزینه های اخذ و درج گواهینامه های متعدد و مختلف در حوزه صنایع غذایی در محل اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی استان زنجان برگزار گردید .
دراین نشست بریری عضو انجمن ارگانیک ایران با بیان اینکه صنایع غذایی در ایران از پیشرفته ترین صنایع به حساب می اید اظهار کرد: با توجه به قدرت و ورود تکنولوژی های مناسب در این بخش، خوشبختانه محصولات مطلوب وخوبی تولید می شود که امروز شاهد صادارت آنها به بازارهای اسیایی ، اروپایی و حتی امریکایی هستیم .
وی با اشاره به مفهوم نامگذاری سال توسط مقام معظم رهبری که بیشتر معطوف به مسائل اقتصادی و اشتغال است اذعان داشت : همکاری دولت و بخش خصوصی طبیعتا منتج به رونق حوزه ی صنایع غذایی خواهد شد که درنهایت پتانسیل و ظرفیت موجود منجر به ایجاد اشتغال و بهبود فضای اقتصادی میگردد .
عضو انجمن ارگانیک زنجان با بیان اینکه صنایع غذایی طی سال های گذشته دچار هزینه های زیادی شده است، ابراز کرد: تغییرات بسته بندی برای یک واحد، هزینه‌ای در حدود ۵۰ میلیون تومان می باشد و در ۵ سال گذشته نوع بسته بندی چندین سری از سوی وزارت بهداشت تغییر کرده است، بنابراین در سطح کلان باید این موضوعات از سوی مسؤولان دانشگاه علوم پزشکی پیگیری شود
بریری با تاکید بر اینکه وزارت بهداشت دستور داده تا لیبل حلال بر روی همه محصولات صنایع غذایی درج شود، اظهار کرد: تغییر بسته‌بندی ها فشارهایی بر روی کارفرما وارد کرده که هزینه‌های بالایی را در پی دارد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه در اداره استاندارد دستورالعملی مبنی بر نمونه برداری وجو دارد گفت: انتظار داریم دوره های زمانی مختلف در این زمینه رعایت شود چرا که هر نمونه برداری یک میلیون و پانصد هزار تومان هزینه برای واحد تولید ایجاد میکند
عباسی رئیس شورای ملی زیتون ایران با بیان اینکه نگاه‌ها همیشه به واحدهای تولیدی به صورت نگاه تذکری بوده است، اظهار کرد: در شهرستان طارم حدود ۱۴ صنایع تبدیلی در حوزه زیتون فعالیت میکنند این درحالی است که بیش از یک هزار واحد سنتی آن را فرآوری می‌کنند.
وی با اشاره به اینکه وظیفه فقط در اعمال قانون خلاصه نمی شود و باید راهکارها یی هم ارائه گردد ، گفت: این فشارهایی که اعمال می شود موجب گردیده که افراد نسبت به ایجاد واحدهای صنعتی فرآوری اقدام ننمایند و واحدهای تولیدی فعال نیز در آینده با شکست مالی مواجه شوند که در نهایت باعث خارج شدن آنها از چرخه ی اقتصادی خواهد شد
عباسی با اشاره به اینکه با برندسازی می‌توان حرکت‌های خوبی انجام داد، خاطرنشان کرد: طی دو تا سه سال می‌توان واحدهای فرآوری بسیاری را به سمت صنعتی شدن سوق داد
این مقام مسئول با اشاره به این که یکی از اقدامات خوب این دولت حضور بخش خصوصی در پای جلسات مختلف است، ابراز کرد: وجود اینکه بیش از ۳۵ درصد زیتون کشور در استان زنجان تولید می شود لاکن تاکنون هیچ برنامه ای مدونی برای ترویج و فرهنگ سازی استفاده از زیتون دربرنامه غذایی مردم استان انجام نشده است.
کارگرزاده مدیر کل اداره استانداردنیز در ادامه این نشست با بیان اینکه اجازه نمی‌ دهیم تا تکدر خاطر کارفرمایان فراهم شود، اظهار کرد: رویکرد مجموعه به شکلی تدوین گردیده است که راهنمایی افراد برای حل مشکلات دراولویت ها قرار داردهمچنین برگزاری کلاس های آموزشی برای کارمندان واحدهای تولیدی از مطالبات اداره کل استاندارد نیز می باشد ، که حتما درصد انجام ان خواهیم بود
عبدالله جعفری رئیس تنتظیم بازار با اشاره به اینکه استان زنجان از نظر قابلیت کشاورزی با توجه به شرایط اقلیمی از شرایط متوسط کشوری وضعیت بهتری را داراست ، اظهار کرد: متوسط مقدار کاربری اراضی کشاورزی استان زنجان نسبت به نرم کشور بالاتر است و در حدود ۳ میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در استان زنجان تولید می‌شود.
جعفری با اشاره به اینکه موضوع دیگر پایین بودن میزان تجارت خارجی محصولات کشاورزی استان زنجان است، اظهار کرد: در دو سه سال اخیر شاهد رشد خوبی در این خصوص بوده ایم که توانستیم صادرات ۵۰ هزار تنی داشته باشیم .
رئیس تنتظیم بازار با اشاره به اینکه قطع کردن زنجیره تولیدات محصولات کشاورزی از یک مقطعی اقدام صحیحی نیست، خاطرنشان کرد: نمی‌توان صنایع کشاورزی را از تولیدات کشاورزی جدا کرد.
وی با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی هر گونه کمکی را برای توسعه تولید و صادرات محصولات کشاورزی انجام می‌دهد، تصریح کرد: در استان زنجان اغلب ادارات و دستگاه‌های تولیدی قوانین را به صورت دقیق اجرا می‌کنند.
 مدیر تنظیم بازار سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان با تاکید بر اینکه بخش خصوصی باید مقداری خود را به بخش دولتی نزدیک‌ تر کند، اظهار کرد: بیش از ۲ میلیون تن از محصولات استان زنجان در حوزه کشاوزی از استان خارج شده و به نام استان‎های دیگر بسته بندی و روانه بازار می‌شود.
حجازی مدیر اداره نظارت بر سلامت غذایی و بهداشتی با بیان اینکه در نشان حلال هیچگونه اعمال اجباری وجود ندارد ، اظهار کرد: بخشنامه ارسالی به صورتی تنظیم گردیده که یا حلال های متفرقه حذف و یا حلال را از ارگان متولی اخذ و درج شود.
ایشان با اشاره به نشانگر های رنگی، ابراز داشت: امروزه در ایران بیشترین عامل مرگ و میر بیماری های قلبی و عروقی و در رده های بعدی سرطان و سوانح رانندگی می باشد .
حجازی با تاکید بر تحقیقات وزارت بهداشت مبنی بر پیشگری و کنترل بیماری ها افزود: فرهنگ سازی برای مصرف کننده از جمله اقداماتی بود که باعث شکل گیری نشانگرهای رنگی برای سلامتی شد .
وی با تاکید بر اینکه هیچ واحدی را به دلیل نشانگرهای رنگی در استان زنجان پلمب نکرده‌ایم، گفت: در حال حاضر وضعیت زیتون استان زنجان سامان نیافته از اینرو یکی از اولویت های اداره نظارت توجه به ساماندهی زیتون ها ی تولیدی در استان می باشد .

نویسنده:

بازدید: 56 دفعه آخرین ویرایش در شنبه, ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۸

پاسخ دهید

© کلیه حقوق این پورتال متعلق به اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی زنجان است.